Jak se vyrovnat s vlivem nestabilního ekonomického prostředí - Daňhel, Jaroslav
Český finančný trh a jeho hlavné segmenty - bankový a poistný trh, vykazujú vysokú klientskú bezpečnosť a stabilitu. Negatívne vplyvy krízovej povahy v českej ekonomike.