Acta Facultatis Iuridicae Universitatis Comenianae vedecký časopis Právnickej fakulty
Problematika všetkých disciplín práva, prezentácia plurality názorov rôznymi formami, predovšetkým výstupmi z vedeckého výskumu. Prináša články, recenzie teoretických prác a správy z vedeckého života.