Zásilková a poštovní kartonáž - Vítek, Miloslav
Využívanie zásielkovej a poštovej kartonáže na expedíciu rôznych produktov v rámci služieb zásielkových obchodov či vydavateľstiev. Vlastnosti zásielkových/poštových obalov. Výrobcovia a distribútori zásielkových krabíc. Lepenkové krabice s priklápacím vekom a celistvým dnom. Univerzálne zásielkové obaly. Dvojdielne obaly s vekom. Skladacie krabice.