Názory verejnosti na migrantov a ich integráciu v SR, V. ako vnímajú občania imigrantov - Luha, Ján
Prezentácia výsledkov vlastného výskumu verejnej mienky názorov migrantov na ich integráciu v Slovenskej republike.