Když čárový kód "nechce" prodat výrobek - Černý, Mikuláš
Problémy s načítavaním čiarového kódu. Nekvalitné čiarové kódy a strata času pri pokladni. Kontrola kvality čiarových kódov. Najčastejšie chyby pri tvorbe a aplikácii lineárnych čiarových kódov. Závažnosť problému.