Facility management jako efektivní řídící manažérská strategie - Vykopal, Jan
Facility manažment je jedným z efektívnych metód riadenia, poskytujúci integrovaný prístup komplexnej správy v oblasti nehnuteľností a služieb. Spôsob výkonávania facility manažéra v praxi.