Zníženie úrod vybraných plodín vplyvom imisií - Kalúz, Karol
Vplyv imisnej koncentrácie na poľnohospodársku výrobu, hlavne úrod pestovaných plodín v súčasných podmienkach. Klesajúci trend imisných koncencentrácií ovplyvňuje vzniknuté škody na poľnohospodárskej výrobe. Zníženie úrod poľnohospodárskej výroby vplyvom negatívneho pôsobenia imisií v prvom stupni znečistenia pre vybrané plodiny.