Stopka nehrozí, no cestičky sú čoraz užšie - Haluza, Ivan
Podpora obnoviteľných zdrojov energie Európskou úniou. Diskusie o slabých stránkach obnoviteľných zdrojov energie. Vysoké ceny. Využívanie odpadového dreva a slamy na výrobu biopalív. Bioplynové stanice využívané farmármi a zlepšovanie ekonomiky fariem. Malé vodné elektrárne verzus ochranári a rybári. Snaha o zavedenie jednej výkupnej ceny pre všetky druhy zelenej energie.