K výsledkom pomohla koordinácia - Hinková, Andrea
Priemerná miera recyklácie skla v EÚ prvýkrát prekročila hranicu 70 percent. Znamená to, že v celej EÚ bolo v roku 2011 vyzbieraných vyše 11 miliónov ton skla, čo zodpovedá 25 miliardám fliaš a pohárov. Miera recyklácie skla v Európe. Význam recyklácie pre ekonomiku.