Cesta je zložitá, ale stojí za to - Blaško, Rastislav
Ochranné známky, právne predpisy, ktoré sa vzťahujú k ochrannej známke. Príprava prihlášky ochrannej známky a prihlasovací proces. Hodnota značky.