Koncepcia štátnej bytovej politiky na Slovensku do roku 2015 - Lennerová, Ivana, 1979-
Základné úlohy štátu v Koncepcii. Úloha štátu vo vytváraní systému ekonomických nástrojov na rozvoj bývania. Cieľom podpory je rozvoj sociálneho nájomného bývania (štartovacie byty pre mladých, bývanie pre starších ľudí a marginalizované skupiny) a revitalizácia obytného prostredia s preferovaním integrovaných stratégií.