Pomalé, ale predsa len pozitívne zmeny - Rusinko, Stanislav
Rok a pol reálnej skúsenosti s destinačným manažmentom. Novela zákona č. 91/2010 Z. z. o podpore cestovného ruchu. Podpora združovania existujúcich subjektov pôsobiacich v našich destináciách. Motivačná dotácia - systémové financovanie organizácií destinačného manažmentu. Vyššia zainteresovanosť podnikateľskej sféry, posun vo vnímaní destinácie a jej rozvoja, väčší tlak na tvorbu produktov. Hľadanie a presadzovanie kompromisných riešení.