Aspekty oživenia rastu ekonomiky Slovenskej republiky - Trnovský, Karol, 1983-
Scenáre vývoja ekonomiky SR a predkrízový trend. Scenáre vývoja ekonomiky SR vychádzajúce z tvaru recesie a ekonomického oživenia. Porovnanie prognózy rastu HDP v SR s predkrízovým (modelovým) trendom.