Malinovková mapa - Mravčák, Alexander
Takmer každý národ má svoju limonádu. Doma sú populárne, inde ostávajú nepochopené. Kofola ako národná limonáda Slovenska. Značka podporená chuťou. Národné limonády vybraných krajín.