BCPB - Burza cenných papierov v Bratislave obchodovanie na burze - základy obchodovania - Badura, Peter, 1978-
Obchodovanie na burze vo svete a na Slovensku. Vznik a predmet obchodovania regulovaného trhu s cennými papiermi v SR. Zúčtovanie a vyrovnanie obchodov zabezpečuje Centrálny depozitár cenných papierov, a.s.