Obchodovanie s akciami na burze cenných papierov obchodovanie na burze - základy obchodovania - Badura, Peter, 1978-
Základné informácie pri investovaní do akcií. Princíp obchodovania prostredníctvom obchodníka s cennými papiermi a obchodnej platformy. Možnosti fundamentálnej a technickej analýzy, obchodovanie na páku.