Urputný pán potravín - Nádoba, Jiří
Rozhovor s majiteľom spoločnosti Agrofert, Andrejom Babišom. Investície do potravín, chemického priemyslu a médií. Nemecko ako najlepšia krajina pre investovanie. Kúpa nemeckej spoločnosti Lieken. Snaha o presadenie sa v českej politike so stranou ANO.