Nový spoločný svet - Geron, Tomio
Nový fenomén zdieľania áut, domov, bicyklov, parkovacích miest či domácich nástrojov. Lepšie využívanie zdrojov, hľadanie výhodnejších cien a extra príjmu. Nový trend zdieľania na internetovej stránke Airbnb. Počiatky ekonomiky zdieľania v San Franciscu v r. 2008. Takmer všetko, čo sa dá kúpiť, je možné si od niekoho prenajať.