V nocľahárni a na webe - Hinšt, Jaroslav
Dva úspešné projekty slovenskej firemnej filantropie, ktoré budú reprezentovať krajinu v zahraničí. Spoločensky zodpovedené podnikanie Slovenských elektrární. Partnerstvo s neziskovou organizáciou Depaul a pomoc ľuďom bez domova. Portál ĽudiaĽuďom.sk - darcovský internetový portál. Od spustenia portálu bolo sprostredkovaných 3249 darov v hodnote 150 tisíc eur.