Investičné bubliny a ich vplyv na vývoj ekonomík - Mrva, Adrián
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Jednoduchý model identifikácie cenových bublín. Výsledky analýzy vybraných investičných bublín.