Predictive modelling using SAS Enterprise Miner - Labudová, Viera, 1958-
Data mining (dolovanie informácií z dát - hlbková analýza údajov) - pojmy. Používa techniky umelej inteligencie, neurónové siete, štatistické nástroje.