Je vám Slovensko malé? Exportujte - Reťkovský, Peter
Zapájanie sa jednotlivých spoločností do medzinárodného obchodu a rozširovanie aktivít do zahraničia, či už samostatne alebo s pomocou štátu a jeho organizácií.