Zmena je istá len ju nevieme s istotou riadiť - Uriga, Ján
Stručná história change managementu. Tri druhy zmien: rozvojová, prechodová a celková trasformácia. Odhalenie a nastavenie taktiky, ktorú je vhodné zvoliť, a to podľa druhu zmien.