Spotrebiteľ sa viditeľne mení. Ste pripravení reagovať? - Košťál, Daniel
Ako sa zmenilo správanie spotrebiteľa v dôsledku krízy. Moderný spotrebiteľ - bojuje s časom a chce informácie, obľubuje cenové akcie. Čo všetko ovplyvňuje správanie zákazníka.