Zareagovali na zhoršujúcu sa kvalitu potravín - Palfiová, Anna
V Bratislave sa úspešne rozvíja sieť predajní s potravinami, medzi ktorými iné než slovenské výrobky nie sú. Hlavným pilierom sú prísne kritériá. Sortiment založený na tradícii. Kvalita od slovenských výrobcov.