Změny v registraci k DPH po 1. lednu 2013 - Kuneš, Zdeněk
S účinnosťou od 1. januára 2013 nastali zmeny zákona č. 502/1992 Sb. o dani z pridanej hodnoty v Českej republike. Príklady, kedy sa osoba povinná k dani stáva platcom a kedy identifikovanou osobou, podľa zákona o DPH.