National Competitiveness of Slovakia in the Context of Global Competitiveness Indexes - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vývoj národnej konkurencieschopnosti Slovenska v kontexte globálnych indexov konkurencieschopnosti. Metodologické základy hlavných globálnych indexov konkurencieschopnosti. Pozícia Slovenska v poradí globálnej konkurencieschopnosti, analýza podindexov s cieľom identifikovať hlavné nedostatky slovenskej ekonomiky.