Racionalizace prostorového uspořádání zefektivní výrobu - Šimon, Michal
Optimálne priestorové usporiadanie výrobného systému. Racionalizácia priestorového usporiadania. Efektívne využitie výrobných priestorov a ďalšie výhody. Racionalizácia internej logistiky. Kritériá hospodárnosti. 3D modely uľahčujúce optimalizáciu.