Landeskunde und interkulturelle kompetenz - geschichte, gegenwart, perspektiven - Adamcová, Lívia
História, znalosť pojmov a ich význam, vytvára dobrý základ pre modernú výučbu cudzích jazykov. Porovnávanie tradičných foriem s modernými spôsobmi výučby v danom odbore.