Zmena požiadaviek na obchodnú angličtinu - Sztuková, Mária
Úloha angličtiny v nadnárodných korporáciách v obchodnom styku s anglicky komunikujúcimi partnermi. Rokovanie so zahraničným obchodným partnerom a dôkladná príprava po stránke odbornej i jazykovej.