Revolúcia v bývaní je za rohom - Biel, Marián
Tvrdenie výrobcov domácej elektroniky a bezpečnostných prvkov, že revolúcia v bývaní je za rohom. Vytváranie inteligentných domov a bytov vďaka rozmachu smartfónov a internetu. Dom ovládaný technológiami. Prechod na bezdrôtové štandardy a možnosť automatizácie bez vŕtania stien a vytrhávania parkiet. Inteligentné domy súčasťou tzv. trendu internet of things.