Podpora tvorby inkluzívneho prostredia v procese edukácie rómskych žiakov - Klein, Vladimír
Problematika inkluzívneho vzdelávania s akcentom na edukáciu rómskych detí a žiakov v podmienkach inkluzívnej školy.