Porušenie finančnej disciplíny pri zúčtovaní so štátnym rozpočtom - Konvalinková, Iveta
Zúčtovanie so štátnym rozpočtom. Povinnosť vrátiť poskytnuté prostriedky. Finančné zúčtovanie. Odvod výnosov z prostriedkov štátneho rozpočtu. Predbežná finančná kontrola. Porušenie finančnej disciplíny pri zúčtovaní so štátnym rozpočtom.