Strojárska logistika: veľká variabilita riešení - Brezovský, Jozef
Strojárske odvetvie ako jedno z kľúčových odvetví ekonomiky Európskej únie. Široká produkcia a zvýšené požiadavky na logistiku. Automatizácia skladovania. Rôznorodosť produktov a ich balenie. Dôraz na upevnenie výrobkov. Železničná a kamiónová doprava. Tržby strojárskeho priemyslu v SR (2008-2012).