Podrobnosti o postupoch účtovania pri oceňovaní zásob vo verejnej správe - Mráziková, Janka
Ministerstvo financií SR vydalo opatrenie, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky. Informácia o povinnostiach vyplývajúcich pre subjekty verejnej správy.