Flexibilnejšia zdravotná starostlivosť - Hrašková, Dagmar
Poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Hlavné úlohy verejného zdravotníctva v SR. Národný portál zdravia. Elektronická zdravotná knižka občana. Elektronická Alokácia.