Neverbálna komunikácia v obchodnom rozhovore - Jarošová, Jana
Veľa obchodných jednaní končí neúspechom len preto, že obchodníci podcenia komunikáciu. Ignorujú reč tela svojho partnera, a preto jej nemôžu prispôsobiť vedenie obchodného rozhovoru. Neverbálne signály komunuikácie - mimika, žmurkanie, gestikulácia. Kinezika, posturika, proxemika. Správny výklad neverbálnej komunikácie.