Menej stresov a elektrina poruke - Legéň, Marek
Pojem market coupling v energetike. Prepojenie trhov a uľahčenie obchodovania s elektrinou. Integrácia Slovenska, Česka a Maďarska na trhu s elektrinou. Efektívne využité kapacity. Cenové zblíženie. Negatíva a riziká market couplingu. Významný krok k vytvoreniu jednotného európskeho trhu s elektrinou. Na dvere klopú Poliaci a Rumuni.