Porovnanie rekodifikačného úsilia v ČR a SR - Bernátová, Liana
Najdôležitejšie zmeny nového českého Občianskeho zákonníka a zmeny, ktoré by mali nastať v SR po prijatí nového slovenského Občianskeho zákonníka. Komparácia vývoja rekodifikačného úsilia v oboch republikách.