Zvyšovanie konkurenčnej spôsobilosti malých a stredných podnikov v SR v rámci medzinárodnej spolupráce - Fuksová, Nadežda
Nejednotnosť o faktoroch, ktoré spôsobujú zvyšovanie konkurenčnej spôsobilosti. Konkurenčná spôsobilosť malých a stredných podnikov v SR. Medzinárodná spolupráca malých a stredných podnikov v SR z pohľadu zvyšovania konkurenčnej spôsobilosti.