Prečo slovenský dizajn nevidno - Garaj, Patrik
Dvadsaťročná tradícia Národnej ceny dizajnu na Slovensku. Kráľovská disciplína slovenského dizajnu - zubárske kreslá. Vývoz ocenených produktov. Víťazka tohoročnej súťaže - módna návrhárka Dana Kleinert. Ocenené sedacie vaky tuli. Projekt Nové učebnice. Nízke povedomie verejnosti o cene. Prístup samotných dizajnérov.