Švédsky raj si prežil svoje peklo - Pressburg, Adrian Peter
Pouličné pustošenie Štokholmu. Demonštrácie prisťahovalcov moslimského vierovyznania. Myšlienka občianskej spolupatričnosti vo Švédsku. Parížsky predobraz. Pritvrdenie postihov migrantov za organizované podpaľačstvo vo Francúzsku. Prúdenie azylantov do Švédska. Tiene multikultúrnosti.