Návrh novej výskumnej, vývojovej a inovačnej stratégie pre inteligentnú špecializáciu na Slovensku - Kováčová, Jaroslava
Pripravovaný vládny materiál Stratégia výskumu, vývoja a inovácií v SR do roku 2020. Opatrenia na podporu tvorby a využívania nových poznatkov vo výskume, vývoji a inováciách, ktorých realizácia bude postupne zvyšovať konkurencieschopnosť Slovenska v medzinárodnom meradle. Princíp partnerstva. Financovanie výskumu a vývoja.