Vývoj zdanění kolektivního investování - Jirmannová, Pavlína
Vývoj regulácie a zdanenia finančného sektoru, a to na lokálnej ako aj na svetovej úrovni. Účinnosť amerického zákona FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act). Smernice Európskeho parlamentu AIFMD.