Odhad budúcich potrieb a nákladov zdravotnej starostlivosti na Slovensku - Radvanský, Marek
Odhad budúcich potrieb a odhadované náklady zdravotnej starostlivosti na Slovensku vzhľadom na prebiehajúci proces starnutia.