Výzvy životného poistenia v rámci sociálnej politiky štátu - Majtánová, Anna
Dôchodkový systém na Slovensku prešiel po roku 2003 rozsiahlou reformou. Tri samostatné piliere. Ekonomický význam kapitalizačného piliera. Ekonomický význam životného poistenia.