Interaktívne firemné prezentácie a katalógy na mobilných platformách II. - Borguľa, Matúš
Publikovanie mobilných platforiem, objasnenie prečo je dôležité sústrediť pozornosť na tento segment a akým spôsobom je možná realizácia aj pre firmu, ktorá má obmedzený rozpočet ako aj skúsenosti s technológiami.