Teoreticko - empirické prístupy migrácie a sociálneho zabezpečenia v kontexte pracovnej migrácie - Poluchová, Ivana
Teórie migrácie v kontexte sociálnych systémov. Možné súvislosti medzi migráciou a sociálnymi systémami podľa Borjasa. Empirické štúdie migrácie a sociálneho zabezpečenia. Prínosy a riziká voľného pohybu pracovníkov.