Spoznajte novodobé trendy v učení sa, vzdelávaní a rozvoji: Od formalít k rozvoju "on the job" - Dubeňová, Katarína
Efektívne vzdelávanie a rozvoj zamestnancov sú rozhodujúce pre úspech a konkurencieschopnosť firmy. Obe personálne činnosti musia byť prepojené so stratégiou firmy, s osobnými cieľmi a cieľmi firmy ako celku, pričom je nevyhnutné, chápať ich ako návratnú investíciu.