Informačná bezpečnosť - súčasť efektívneho využívania IKT - Cárachová, Magdaléna
Existencia množstva činiteľov, ktoré môžu spôsobiť znefunkčnenie IKT a informačných systémov a znehodnotenie údajov, ktoré sa v nich spracovávajú. Bezpečnosť a možnosti jej narušenia. Manažment bezpečnosti IS. Organizácia bezpečnosti.